Hajduk demantira vijest o Vučevićevoj ostavci koja se proširila Splitom

ISPALO je da je Vučevićev odlazak na raport predsjedniku Hajduka Mati Perošu bio tek "najnormalniji radni sastanka struke i uprave".

Posvjedočio je to okupljenim novinarima sportski direktor Iko Buljan, koji im je ovaj bitni sastanak na kojem je i sam sudjelovao, pokušao prikazati kao rutinski, iako malo tko u to vjeruje, jer nije nikakva tajna da djelu uprave Vučević nije po guštu. Što se rezultata tiče, s njima (osim remija kod Deportiva u prvoj utakmici 2. pretkola Kupa Uefa) nitko kome je Hajduk pri srcu nije zadovoljan.

Očigledno će se za radikalnije rezovre pričekati još neko vrijeme, jer Hajduk očekuju dvije iznimno bitne utakmice: prvenstvena protiv drugoplasiranog Slavena i uzvrat protiv Deportiva. Ovisno o njihovim ishodima, Vučevićeva sudbina će biti mnogo jasnija.

Hajdukov glasnogovornik: Oštro demantiramo navode medija, Vučević je naš trener!

Davor Pavić, glasnogovornik Hajduka je još jutros za Index energično demantirao kako je Vučević "bivši": "Oštro demantiramo navode nekih medijia koji izvlače zaključke kako se njima sviđa, jer Goran Vučević je naš trener", poručio je Hajdukov PR.

Inače, vijest o Vučevićevoj ostavci koju je navodno usmeno podnio predsjedniku kluba Mati Perošu na njihovom sastanku, koji su dogovorili danas za 11:30, proširila se Splitom oko podneva.

Činilo se da je Vučević nakon prespavane (ili neprospavane?) noći podlegao pritisku zbog loših rezultata i neispunjenih očekivanja i promijenio mišljenje od sinoć kada je tvrdio da ne strahuje od otkaza, niti ga namjerava dati. Prije jutrošnjeg suočenja sa predsjednikom izjavio je kako više ne vidi smisla raditi u okruženju nepovjerenja koje su oko njega stvorili pojedinci iz uprave kluba.

Nakon informacije koja se pojavila, više puta smo kontaktirali Gorana Vučevića, ali on se ne javlja na mobitel.

A.K.
Foto: L.T.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara