Hajduk krenuo prema Rumunjskoj: "Dišemo kao jedan, želimo zabiti što više golova"

Hajduk krenuo prema Rumunjskoj: "Dišemo kao jedan, želimo zabiti što više golova"

Foto: HNK Hajduk/Ivica Čavka

HAJDUK je jutros otputovao prema Rumunjskoj gdje će u četvrtak igrati svoju prvu utakmicu u novoj sezoni. Splićane čeka okršaj s Iasijem u 2. kolu kvalifikacija za Europa ligu.

Uoči sudara s Rumunjima hajdukovci su optimistični i najavljuju juriš na pobjedu.

"Idemo tamo na pobjedu. Dobro smo analizirali protivnika. Iasi je dobro organizirana i kompaktna momčad koja igra defanzivno, a na nama je da nametnemo svoj ritam igre i na terenu pokažemo kako smo bolja momčad" poručio je Hajdukov branič Zoran Nižić.

Mladi talent Nikola Vlašić je dodao: "Znamo da će nas čekati teška utakmica i čvrsta momčad puna iskusnih igrača. Mi idemo na pobjedu i želimo zabiti što više golova. Ako budemo strpljivi pronaći ćemo rupi i zabiti im gol. Atmosfera u momčadi je odlična, trener je uveo nešto novo, svi dišemo kao jedan i to je ključ".

Zbog ozljede na popisu putnika nema Tina Sušića, Marka Futacsa i Josipa Bašića, dok bi Lovre Kalinić trebao konkurirati za uzvrat u Splitu.
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 
Na popisu putnika je 20 igrača: 1 Dante Stipica, 5 Lorenco Šimić, 6 Jefferson, 8 Nikola Vlašić, 11 Franck Ohandza, 13 Ivo Grbić, 14 Tonći Mujan, 16 Ivan Mastelić, 17 Josip Juranović, 18 Zvonimir Kožulj, 19 Hrvoje Milić, 20 Anthony Kalik, 22 Ahmed Said Said, 23 Zoran Nižić, 24 Marko Pejić, 26 Toma Bašić, 32 Fran Tudor, 34 Ardian Ismajli, 44 Marko Ćosić i 88 Frane Vojković.

Pušnik: Ne zadovoljava nas ništa osim pobjede

Trener Hajduka Marijan Pušnik je najavio kako će njegova momčad ići na pobjedu u gostima prije uzvrata na svom terenu.

"Hajduk će igrati agresivno prema naprijed i želimo dati gol više od protivika. Ja sam optimist, a i u cijeloj našoj momčadi ozračje je optimistično", rekao je Pušnik.

"Oni prakticiraju obrambeni sustav 4-5-1  i igraju na nulu s brzim protunapadima. O Rumunjima znamo skoro sve, ne može nas puno toga iznenaditi. Ne zadovoljava nas ništa osim pobjede", dodao je Pušnik.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara