Mladi hajdukovac se ispričao navijačima: "Nisam pijančina!"

Mladi hajdukovac se ispričao navijačima: "Nisam pijančina!"

Foto: HNK Hajduk

HAJDUKOV stoper Lorenco Šimić zbog udaranja Petra Stojanovića na Derbiju dobio je crveni karton, a po završetku utakmice zaletio se prema sucu Zebecu tražeći zadovoljštinu. Bili su u sudačkoj nadoknadi ostali praznih džepova, a Šimić je utjehu potražio u noćnom klubu. Navijači su ga prepoznali i razumljivo poludjeli, a branič im je danas, shvativši što je učinio, uputio ispriku na Facebooku.

"Ovo su možda najteži dani u mojoj karijeri. Također, ovo je prvi put da radim nešto ovakvo, ali moram jer previše laži, neistine i to stvarno boli," započeo je Šimić."

"Ovo što pišem upućeno je svim navijačima i ljubiteljima Hajduka. Na internetu se pojavila moja fotografija iz noćnog kluba na kojoj sam ja. Opravdanja za taj izlazak nema, stvarno je bilo nepromišljeno od mene izaći i ovim putem se ispričavam svim navijačima Hajduka jer čovjek uči dok je živ pa tako i ja."

"Od svega su me najviše pogodile laži kao što su - više puta je viđen pijan, pijančina, izlazi non stop, ne cijeni klub i navijače... Da ne nabrajam dalje. Zašto to rade? Nije mi jasno."

"Volim svoj klub i svoje navijače i neću dopustiti da moje ime bude na lošem glasu. Ja sam nogometaš, moj posao je da igram i treniram najbolje što znam i to me jedino zanima. Nikakvi noćni klubovi mi nisu u interesu. Puno puta sam čuo takve priče, ali ovaj put je stvarno DOSTA! To bi bilo to od mene. Sretan Božić i sretnu Novu godinu želi vam vaš Lorenco. HŽV"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara