Harry Redknapp "zaljubljen" u Niku Kranjčara

Harry Redknapp "zaljubljen" u Niku Kranjčara

MENADŽER Portsmoutha Harry Redknapp tvrdi kako nema nikakvih šansi da pusti Niku Kranjčara iz kluba, iako u džepu ima nekoliko ozbiljnih ponuda za hrvatskog reprezentativca. Redknappova ljubav prema Niki ide do tih granica da je britanski nogometni stručnjak proglasila našeg veznjaka jednim od najboljih igrača Premiershipa.

Kranjčar će imati glavnu ulogu u Portsmouthu

Niko Kranjčar, koji se nakon Eura povezao s nekoliko veliki europskih klubova, može birati klub u kojemu želi nastaviti karijeru, od Arsenala do Monaca, ali Redknapp ne želi ni čuti o njegovu odlasku s Fratton Parka tvrdeći kako će navedeni veznjak imati glavnu kreatorsku ulogu u igri Mornara u idućoj sezoni.

"Bio je odličan na Euru. Sada je s nama i smatram kako ima ogromne kapacitete da u idućoj sezoni Premiershipa s njime ostvarimo prevagu u našu korist. Ne želim ga prodati, nemam tu namjeru jer on je apsolutno preznačajan za našu momčad", kazao je Redknapp o svom ljubimcu.

Redknapp: Jednog će dana postati najbolji igrač Premiershipa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski trener vjeruje kako je Niko Kranjčar napredovao kako tehnički, tako i fizički, vjerujući kako se veznjak može promaknuti u najboljeg igrača Premiershipa.

"U protekloj sezoni ostvario je optimalnu fizičku spremu, a tako će biti i ove sezone te se nadam da će Niko biti još bolji jer je on superklasni igrač, a još je uvijek mlad s mogućnošću razvoja", rekao je menadžer Portsmoutha te dodao:

"Kranjčar se može i dalje razvijati sve do toga da jednog dana postane najbolji igrač Premiershipa. Ja stvarno, stvarno to mislim", naglasio je nekoliko puta kako bi Niko mogao postati još jedna velika zvijezda britanskog nogometa.

Niti nakon nekoliko pozitivnih ocjena upućenih prema svom ljubimcu Harry Redknapp nije prestao pričati o Niki u superlativima:

"Niko se već sada u potpunosti prilagodio engleskom stilu igre i našim potrebama u momčadi. Kao i svi ostali on je dostigao optimalnu fizičku spremu kako bi mogao dati sve od sebe na terenu. On je jedan od najkreativnijih igrača, uopće, može proći, zabiti ili poslati loptu s očima".

R.J.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara