HAZARD U REALU

Hazard: Modrić mi ne da broj 10

Hazard: Modrić mi ne da broj 10
Foto: Screenshot

REAL MADRID je pred 50.000 navijača na Santiago Bernabeuu večeras predstavio Edena Hazarda kao svojeg novog igrača.

Kraljevski klub je Chelseaju za Belgijca platio 100 milijuna eura i on bi trebao biti okosnica novih Galacticosa koje Zinedine Zidane i Florentino Perez žele stvoriti. Tisuće Realovih navijača satima su stajale u redu kako bi ušli na stadion vidjeti svojeg budućeg heroja koji se na predstavljanju pojavio u dresu sa svojim imenom, ali bez broja.

Iako se nekoliko dana prije službene objave transfera u jednom fan shopu počeo prodavati njegov dres s brojem 7, Hazard još nije odabrao koji broj će nositi. "Svetu" Ronaldovu sedmicu trenutačno ima Panamac Mariano Diaz, a jedini trenutačno slobodan broj ne veći od 20 je 16 koji teško da će Hazard nositi.

Belgijac je na press-konferenciji u šali otkrio kako je želio Modrićevu desetku, ali od toga neće biti ništa.

"Pitao sam Matea Kovačića da pita Modrića mogu li dobiti njegov broj. Luka je rekao ne. Malo smo se šalili oko toga. Smatram da broj nije važan, najvažniji je ovaj dres koji ću nositi u nastavku karijere", rekao je Hazard na press-konferenciji.

"Mislim da sam najkorisniji na poziciji desetke, možda malo više lijevo, no to je na treneru. Zinedine Zidane bio mi je jedan od idola i strašno mi je važno da je i on ovdje, iako to nije bio presudan faktor u mojem dolasku u Real. Imam 28 godina i mislim da su to godine u kojima igrač može najviše dati. Uživao sam dosad u Lilleu i Chelseaju, a sad sam dio najvećeg kluba na svijetu", dodao je Belgijac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara