"HNS pozdravlja istragu Uskoka"

Tekst: M.M.
Foto: Cropix

DANA 8. lipnja 2010. godine Hrvatski nogometni savez službeno je izviješten od strane Ravnateljstva policije MUP-a RH da je u tijeku uhićenje i privođenje više osoba za koje se sumnja da su sudjelovale u ilegalnom klađenju u svrhu ostvarivanja većih novčanih dobitaka na kladionicama.

> Akcija "Offside": "Nema straha za Dinamo"

> Džarovski: Pola uhićenih završit će u zatvoru!

> Akcija "Offside": Po utakmici zarađivali 150-300 tisuća eura, neki osumnjičeni su u inozemstvu

"Hrvatski nogometni savez pozdravlja i podržava sve napore i aktivnosti Policije i USKOK-a na suzbijanju ove vrste međunarodno rasprostranjenih kriminalnih aktivnosti, koje nanose ogromnu štetu nogometu i sportu u cjelini", stoji u priopćenju.

"Hrvatski nogometni savez i dalje će tijesno surađivati s Policijom i ostalim nadležnim tijelima Republike Hrvatske, s ciljem i u nastojanju da se u najskorije vrijeme utvrde krivci i da isti budu primjereno kažnjeni", dodaje se.

Odmah nakon povratka predsjednika HNS-a g. Vlatka Markovića i glavnog tajnika g. Zorislava Srebrića s Kongresa Fife u Južnoj Africi, bit će sazvana izvanredna sjednica Izvršnog odbora HNS-a, na kojoj će se utvrditi redoslijed mjera i radnji koje će se poduzeti prema članovima nogometne organizacije, za koje se utvrdi da su sudjelovali u inkriminiranim radnjama, stoji na kraju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara