HNS-u vjerojatno 1000 ulaznica za Makedoniju

"DO ČETVRTKA će biti točno definirani svi detalji oko ulaznica za hrvatske navijače koji žele ići na utakmicu u Skopje", saznali smo u razgovoru sa tajnikom Makedonskog nogometnog saveza Zoranom Nikolovskim.

"Dogovorili smo okvirno da hrvatskim navijačima ide oko 1000 ulaznica zapadne tribine. Pošto zapadna tribina prima i do 3000 navijača, postoji mogućnost da će količina ulaznica biti i veća", objašnjava Nikolovski.

Cijene ulaznica također još nisu točno definirane jer će i one ovisiti o konačnom broju karata. Najskuplje će se najvjerojatnije kretati oko 5 eura ili 40-ak kuna, dok će one jeftinije biti oko 3, odnosno 1.5 euro.

U HNS-u smo pokušali saznati koliko ulaznica će biti odvojeno za sponzore, a koliko će se točno ulaznica odvojiti za navijače. Tajnik Srebrić je takvo pitanje odbacio jer kaže da su svi hrvatski navijači pravi navijači, uključujući i sponzore, partnere, prijatelje saveza i one ljude koji karte kupe u slobodnoj prodaju i da se u medijima u posljednje vrijeme miješaju ta dva pojma koji su zapravo isti.

M.P.
Foto: I.L.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara