Hokej na ledu se od petka vraća u Zagreb

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

ISPUNJENA Ledena dvorana zagrebačkog Doma sportova sutra će (petak) ponovno gorjeti zbog hokeja. Medveščak igra prvu utakmicu u prestižnoj EBEL ligi protiv starog rivala, slovenskih Acroni Jesenica.

Prestižna austrijska EBEL liga konačno je stigla u Zagreb.  Devet Medveščakovih protivnika dolazi iz Austrije, Mađarske i Slovenije, a Zagrepčani će u regularnom dijelu lige odigrati 54 utakmice, od toga 27 domaćih u Ledenoj dvorani Doma sportova.  

U proteklih nekoliko mjeseci vodstvo kluba okupljalo je novo stručno vodstvo i igrače. Na mjesto direktora hokejaških operacija doveden je iskusni američki trener Douglas Bradley koji na klupu Medveščaka dolazi upravo iz sutrašnjih protivnika Acroni Jesenica. Zajedno s trenerom Eniom Sacillottom okupio je jaku momčad koja će protivnicima zasigurno zadavati glavobolje.

Uz domaće dečke Matu Mlađenovića, Krešu Švigira, Luku Novosela i druge, “medvjedima” su se priključili, između ostalih, novi kapetan Alan Letang, te Aaron Fox, John Hećimović, Mike Ouellette i drugi iskusni igrači iz nekoliko zemalja.  

Sutrašnja utakmica započet će spektakularnim otvaranjem u 17.45 sati. Ljubitelji hokeja koji nisu u mogućnosti utakmicu pratiti uživo u Ledenoj dvorani Doma sportova moći će je gledati u izravnom prijenosu Hrvatske televizije. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara