Honness: Ako netko ponudi 40 milijuna eura za Džeku, nema problema

Honness: Ako netko ponudi 40 milijuna eura za Džeku, nema problema

Tekst: Totalsport
Foto: AFP


VELIKA potražnja za 24-godišnjim bosanskohercegovačkim nogometašem Edinom Džekom nagnala je direktora Wolfsburga Dietera Hönessa da točno objasni pod kojim uvjetima napadač može otići iz njemačkog prvaka.

"Kao što piše u njegovu ugovoru, Džeko može čekati do 31. svibnja za odluku o eventualnom odlasku, ali i on i mi želimo da sve bude jasno ranije, po mogućnosti već do kraja ožujka", kazao je Höness njemačkim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, dobro je znati da ne moramo prodati takvoga igrača osim u slučaju ako ponuda iznosi 40 milijuna eura. Ako postoji klub koji može potrošiti toliki iznos na njega, samo nam treba dati bankovna jamstva i neće biti problema", dodao je direktor Wolfsburga i zaključio:

"Postoji nekoliko klubova u Europi koji si mogu priuštiti Džeku, ali u ovome trenutku nitko nam još nije prišao s konkretnom ponudom."

Drugi strijelac Bundeslige u prošloj sezoni i trenutno šesti u aktualnoj već se duže vrijeme nalazi na radaru Milana, ali privukao je i pažnju gotovo svih najvećih engleskih klubova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara