Hrvatska - Njemačka u Splitu

PRIJATELJSKA nogometna utakmica između reprezentacija Hrvatske i Njemačke igrat će se 18. veljače 2004. na stadionu u Poljudu, izjavio je danas nakon sjednice Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) glavni tajnik HNSa Zorislav Srebrić.

Po njegovim riječima Splićani su izrazili spremnost i da budu domaćini jedne od kvalifikacijkih utamica za SP, i to one protiv Švedske. Kada će se ta, ali i ostale utakmice iz naše osme skupine igrati, znat će se 26. siječnja nakon sastanka na Malti predstavnika nogometnih saveza Švedske, Hrvatske, Bugarske, Islanda, Mađarske i Malte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Izvršni odbor HNS-a je prihvatio da Osijek 31. ožujka 2004. bude domaćin prijateljske nogometne utakmice između Hrvatske i Rumunjske, a Rijeka 29. svibnja između Hrvatske i Slovačke.

Reprezentacija Danske želi početkom lipnja igrati utakmicu protiv Hrvatske, ali kao domaćin, pa u HNS- još nisu odlučili hoće li igrati protiv tog ili negog drugog protivnika.

Zorislav Srebić potvrdio je da će naši nogometaši otputovati 8. lipnja u portugalski Esposende, koji će im biti baza za prve dvije utakmice Europskog prvenstva, protiv Švicarske i Francuske. Također, upozorio je novinare da već sada izvrše rezervaciju smještaja, posebice za treću utakmicu, koju će odabranici Otte Barića igrati 21. lipnja protiv Engleske u Lisabonu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara