Hrvatska promocija u američkom debiju, Mladen Brestovac brani pojas

Hrvatska promocija u američkom debiju, Mladen Brestovac brani pojas

Foto. Fightsite

U NOĆI s petka na subotu, jedna od najbrže rastućih europskih borilačkih promocija, Final Fight Championship, održat će svoj prvi event na Novom kontinentu, preciznije, u Daytona Beachu na Floridi.

FFC krajem ovog tjedna čeka veliki test u vidu prvog američkog eventa nakon što se ova borilačka organizacija već dobrano iskazala u Europi. Posjetitelje, a i sve one koji će pratiti event preko Fight Channela, očekuje šest uzbudljivih MMA mečeva nakon kojih slijedi pet izvrsnih kick-boxing borbi.

MMA dio priredbe prepun je imena s američke i brazilske scene pa ga tako predvode dva Brazilca, Thiago Rela i Danillo Vilefort, dok se od ostalih poznatih imena svakako trebaju istaknuti Matt Van Buren i Jeremy Kimball koji također po prvi puta nastupaju pod okriljem ove europske promocije.

Što se kick-boksing dijela eventa tiče, on će sigurno biti još zanimljiviji europskoj publici jer ga predvode Mladen Brestovac i Steven Banks. Mladenu će ovo biti prvi meč nakon što je u svojoj zadnjoj borbi, i to za prestižnu titulu Gloryjeve teške kategorije, izgubio od Rica Verhoevena. Od ostalih boraca svakako treba istaknuti i Tigrana Movsisyana koji se u FFC-u već dokazao kao srčan borac i koji je već jednom imao priliku napasti titulu svoje divizije.

FFC 24 Daytona Beach održat će se 3. lipnja u 20 h po američkom vremenu, a prijenos možete pratiti 4. lipnja u 02:00 h po hrvatskom vremenu besplatno na Fight Channelu ili www.fightchanneltv.com.
 FFC 24 Daytona Beach, 4. lipnja, 2 h (PET/SUB)

MMA

Jorge Luis Bezerra (BRA) vs. Arda Adas (TUR) -77 kg
Leo Bercier (USA) vs. Chris Curtis (USA) -77 kg
Matt Van Buren (USA) vs. Jeremy Kimball (USA) -93 kg
Desmond Hill (USA) vs. Desmond Green (USA) -70 kg
Roberto Neves (BRA) vs. Valdir Araujo (BRA) -79 kg
Thiago Rela (BRA) vs. Danillo Villefort (BRA) -84 kg

KB

Kit Ruddock (USA) vs. Robert Mosier (USA) -70 kg
Michael Stevens (USA) vs. Cyrus Washington (USA) -77 kg
Michael Stripling (USA) vs. John Morehouse (USA) -70 kg
Jovan Davis (USA) vs. Tigran Movsisyan (ARM) -70 kg
Steven Banks (USA) vs. Mladen Brestovac (CRO) HW – title match
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara