Hrvatska vs. Svijet - početkom prosinca velika rukometna fešta!

Hrvatska vs. Svijet - početkom prosinca velika rukometna fešta!

Tekst: Index
Foto: AFP

ZAVRŠETKOM konferencije za medije u prostorijama HRS-a, službeno je počela prodaja ulaznica za Europsko prvenstvo 2010. u Austriji. Partner u ovom poslu ponovno je tvrtka "Dekod" koja je sjajno odradila prodaju ulaznica za Svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj.

"Osigurali smo po 686 ulaznica za sve susrete prvog kruga 19., 21. i 23. siječnja u Grazu, po 335 za drugi krug, i 504 za polufinale i finale, sve utakmice u Beču. Ulaznice su u 3 cjenovna razreda, od 340 do 510 kuna za prvi krug u Grazu, do 765 za drugi krug u Beču i 595 do 1355 kuna za polufinale i finale u Beču. Naravno, apeliramo na sve navijače da osiguraju svoju ulaznicu čim prije kako bismo izbjegli gužve kao na SP u Zagrebu. Podsjećam da se prvenstvo igra od 19. do 31. siječnja u zemlji u kojoj će u to vrijeme biti i jako puno skijaških turista koji će zasigurno htjeti spojiti ugodno s korisnim i pomoći hrvatskoj reprezentaciji u osvajanju jedinog naslova koji joj još nedostaje - europskih prvaka. Ulaznice možete rezervirati na www.dekod.hr i www.ulaznice.hr. Postoje i različiti načini plaćanja, a ulaznice će kupci dobiti na kućnu adresu.", rekao je direktor tvrtke Branko Silta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski rukometni savez ove godine slavi svoju 60. godišnjicu postojanja. Prvi čovjek organizacijskog odbora, ujedno i dopredsjednik saveza g. Marijan Maras najavio je što nas sve čeka početkom prosinca.

"Najuspješniji hrvatski sportski savez dostojno će obilježiti ovaj veliki jubilej. Program proslave ide u tri dijela. Najprije će 1. prosinca biti održana velika svečana sjednica Skupštine i Upravnog odbora s više od 1000 uzvanika. Drugi se dio odnosi na predstavljanje monografije "60 godina rukometa u Hrvatskoj" grupe autora, a svim rukometnim zaljubljenicima poklanjamo susret Hrvatske protiv Svijeta. Dobili smo jamstva iz Međunarodne rukometne federacije da će izbornik reprezentacije svijeta biti Francuz Claude Onesta, a da će u Zagreb 2.12. doći sve najveće svjetske zvijezde.", rekao je g. Marijan Maras.

Hrvatsku žensku reprezentaciju u listopadu očekuje početak kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2010. koje zajednički organiziraju Danska i Norveška. Naše su djevojke u kvalifikacijskoj skupini 7 zajedno s Makedonijom, Nizozemskom i Litvom. Prve dvije utakmice igraju se u listopadu, preostalih 4 slijedeće godine. Hrvatska u 1. kolu dočekuje Nizozemsku. Susret će se igrati u novoj dvorani Centar-Zamet u Rijeci, 15. listopada s početkom u 18:00 sati uz prijenos na HTV2. Potom naše djevojke putuju u Litvu. Susret se igra u Panezezysu 18.10. u 17:00 sati, također uz prijenos na HTV2. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara