Hrvatski klub organizira turnir u FIFA-i za navijače u karanteni

Hrvatski klub organizira turnir u FIFA-i za navijače u karanteni
Foto: Instagram

FUTSAL Dinamo, kao jedini hrvatski klub koji ima i svoju e-momčad, organizirao je turnir u FIFA-i koji se održava ovog vikenda. 

Na turniru će nastupiti 32 igrača, a pozicije su ekspresno popunjene, te je ostao velik broj onih koji se nisu stigli prijaviti. Klub je objavio kako će se turniri održavati na tjednoj bazi, a sudjelovat će 64 igrača.

"Kao jedini hrvatski sportski klub koji ima svoju e-sport momčad, pokrenuli smo ovaj online turnir kako bismo zabavili naše navijače u ovim teškim vremenima samoizolacije i kako bismo im malo odvratili misli od vijesti s kojima smo, nažalost, svi okruženi posljednjih tjedana“, rekli su nam iz Futsal Dinama.

Na turniru sudjeluje čak šest igrača e-momčadi Futsal Dinama, a iz kluba su izjavili kako im je namjera održavati online turnire u FIFA-i na tjednoj razini, a prijaviti se može bilo tko u inbox na njihovoj Facebook stranici. 

Futsal Dinamo pokrenuo je svoju e-sport momčad 6. studenog 2019. na članskom turniru u FIFA-i, prvi službeni nastup e-Dinamovi igrači imali su 12. studenog 2019. na stadionu Maksimir, a prvi trofej osvojio je Andrija Vrcan na turniru u Dubravi 19. listopada 2019.

Futsal Dinamo dijeli sudbinu ostalih hrvatskih klubova, te željno iščekuje nastavak 1. Hrvatske malonogometne lige. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara