Hrvatski rukometaši u Ivanić-Gradu se družili s navijačima

Hrvatski rukometaši u Ivanić-Gradu se družili s navijačima

Foto: HRS

HRVATSKI rukometni reprezentativci pripreme za Europsko prvenstvo odrađuju u Ivanić-Gradu. U srijedu su otvorili popodnevni trening za sve građane i tako im omogućili da vide kako se pripremaju za europsku smotru. 
 
Nakon odrađenog treninga djeca iz rukometnih klubova Ivanić-Grada, ali i ostali gledatelji sišli su s tribina na teren i družili se s reprezentativcima. Navijači su pitali rukometaše sve što ih zanima, na poklon dobili majice i autogram karte, a fotografije će ih uvijek podsjećati na rukometni dan u Ivanić-Gradu.
 
 
 
Mnogobrojne građane pozdravio je gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš:
 
"Kao sportaš u duši, nekadašnji rukometni trener, a danas gradonačelnik mogu samo kazati da sportske vrijednosti nose iznimne rezultate koje se ne očituju samo u broju postignutih i obranjenih golova. Bio je užitak promatrati vrhunske sportaše i mlade nade koje teže istom cilju. Raduju se istim radostima, uživaju u razigravanju i druženju. Sport nema granica i ograničenja, on uzdiže i ostvaruje rezultate u svakom aspektu, a posebno u usmjeravanju mladih ljudi koji uče kako zacrtati i ostvariti ciljeve, kako se fokusirati u životu", rekao je Leš.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Za kraj druženja zahvalio se kapetan reprezentacije Marko Kopljar:
 
"Bilo nam je zadovoljstvo trenirati u punoj dvorani. Drago nam je da su nas u Ivanić-Gradu navijači došli podržati uoči susreta sa Slovenijom i odlaska na Europsko prvenstvo u Poljskoj. Zahvaljujemo se domaćinima na gostoprimstvu i odličnim uvjetima koje imamo tijekom priprema."
 
Hrvatsku reprezentaciju do odlaska na Euro čekaju dvije pripremne utakmice protiv Slovenije, a prva je na rasporedu u petak, 8. siječnja, u 19 sati u Ivanić-Gradu.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara