Hrvatski taekwondo savez podržava Dražena Mađarevića

IZVRŠNI odbor Hrvatskog taekwondo saveza (HTS) uputio je danas priopćenje kojim reagiraju na nedopustivo ponašanje pojedinaca u vrijeme završnih priprema za nastupe na velikim međunarodnim natjecanjima među kojima su i Olimpijske igre u Ateni.

"Izvršni odbor HTS ne osporava pravo pojedinaca i klubova da pokreću bilo koju pozitivnu inicijativu, ali u primjerenoj i prihvatljivoj formi. Istodobno, oštro upozorava da neće dozvoliti neprimjereno i neistinito blaćenje pojedinaca i tijela HTS-a u sredstvima priopćavanja i u komunikaciji sa članicama, a koje značajno ruše ugled HTS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Izvršni odbor HTS-a odbacuje način djelovanja pojedinaca i grupa u vrijeme pripreme edovne Skupštine HTS-a zakazane i održane 18. travnja 2004. u Rijeci sa punim legitimitetom svih prisutnih članova Skupštine, i to u vrijeme završnih priprema za nastup naših najboljih sportaša na Seniorskom europskom prvenstvu, Juniorskom svjetskom prvenstvu, te kao krunskim, nastupom na ljetnim olimpijskim igrama u Ateni.

Članovi IO HTS-a konstatirali su da se u nizu članaka objavljenih u tisku pojavljuju potpuno neistinite i teške kvalifikacije pojedinaca upućenih na rad stručne službe i radnih tijela HTS-a, a posebice na glavnog tajnika gospodina Dražena Mađarevića. Stoga će se po utvrđenoj autentičnosti objavljenih napisa poduzeti sve raspoložive zakonske i statutarne mjere za njihovo sankcioniranje.

IO HTS-a je jedinstven u stavu da će djelujući u okvirima svih raspoloživih pozitivnih propisa osigurati primjereno funkcioniranje sustava taekwondo sporta gdje će prioritet imati sportski program sa težištem na pripremama i sudjelovanjem na domaćem i međunarodnim natjecanjima", kaže se u priopćenju kojeg je u ime Izvršnog odbora Hrvatskog taekwono saveza potpisao predsjednik HTS-a prof. dr. Franjo Prot.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara