Zvijezdama nejasno kako su bile tako očajne u ključnoj utakmici: Ovo je nevjerojatno!

Zvijezdama nejasno kako su bile tako očajne u ključnoj utakmici: Ovo je nevjerojatno!

Foto: Nikola Vilić/Cropix

LUKA MODRIĆ, kojem Tottenham pod noge baca neviđeno bogatstvo, a on svojim predstavama "izuva iz cipela" gledatelje u najjačoj ligi svijeta, opet je u reprezentaciji bio potpuno nevidljiv.

"Odigrali smo najgoru utakmicu, bili smo puno lošije nego u Gruziji, ali ne znam objasniti zbog čega. Znali smo da nam Grčka zabiti jedino iz prekida i to se i dogodilo, a nisu protiv nas odigrali ništa posebno. U reprezentaciji nije dobra atmosfera, svi smo razočarani, ali vjerujem da se možemo dići u protiv Latvije" izrazio je Modrić nadu.

Stipu Pletikosu se ne može kriviti za neki od grčkih golova, ali se isto tako ne možemo sjetiti kada je to on zadnji put donio bod(ove) reprezentaciji svojim obranama. Protiv Grčke nije imao posla, a lopte koje su mu išle u mrežu je pratio pogledom:

"Nevjerojatno, izbornik nam je sto puta tijekom tjedan dana priprema rekao da se posebno pazimo prekida, a na kraju dva gola primimo iz kornera. Što reći?"

Nikica Jelavić, potpuno odsječen i usamljen u napadu nije bio ni sjena napadača koji nosi Rangers i tjera Liverpool na panične last-minute ponude:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Grci su nas primirili a onda kroz dva prekida dokrajčili. Kako smo ispali naivni; uletjeli smo u njihovu sačekušu. Nismo se držali dogovora kako smo trebali igrati i kiksali smo sada kada je bilo najpotrebnije. Što se tiče moje igre, moram reći da je teško je biti usamljen u napadu, ali to sad uopće nije važno."

Niko Kranjčar je igrao na poziciji koju nije probao tri godine, ali nije to uzimao za olakotnu okolnost svoje slabe predstave:

"Igrali smo loše, bez da smo stvorili iti jednu priliku. Rezultat je razočaravajući za sve nas, ali postoji nada da još možemo otići na Euro. Prvi gol nas je presjekao."

Kapetan Darijo Srna nije igrao zbog kartona, ali i on je uživo svjedočio demonstraciji hrvatske nemoći:

"Nevjerojatno mi je da nam izbornik tjedan dana tupi o grčkim prekidima, a mi upravo tako primimo dva gola. Kako je to moguće? Ne prihvaćem da je to zbog toga što nemamo dobrihigrača ili smo limitirani. Da je tako, ne bi bili među Top 10 reprezentacija na ljestvici Fife.!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara