"Hrvatsku će biti najteže pobijediti"

BRAZILSKI napadač Fernando Rech i igrač australskog Adelaide Uniteda, kaže kako će i za Brazil i Australiju najteži protivnik biti - Hrvatska.

"Pratit ću nastup Brazila, jer to je moja zemlja. Obožavam brazilski nogomet." - izjavio je Rech, a prenosi australski Fox Sports.

"Ipak, nadam se da će se i Australija kvalificirati u osminu finala, mislim da imaju dobre šanse. Igraju s Japanom u prvoj utakmici i ukoliko žele proći dalje, morat će pobijediti Japan. Nakon utakmice s Brazilom ne možemo znati što će se događati, no Australci će morati napraviti dobar rezultat protiv Hrvatske." - dodao je brazilski napadač.

Fernando Rech se nada da će mnogi Brazilci podržati nastup Australaca na SP-u jer su izbacili Urugvaj iz natjecanja za Svjetski kup. Ipak, mnogi Brazilci ne očekuju da će se Australija plasirati u u daljnje natjecanje, jer momčad Guusa Hiddinka mnogi smatraju "lakim plijenom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja se s time ne slažem, s obzirom da znam način na koji Australija igra i koliko je čekala priliku da nastupi na Svjetskom prvenstvu. Svi su uvjereni kako će Hrvatska biti vrlo težak protivnik i da će njih biti najteže pobijediti." - dodaje Rech.

No, Australci su svjesni i da je Japan jak, jer su predvođeni izbornikom Zico puni samopouzdanja i svjesni da imaju dobru momčad.

"Japanci su uvjereni u to da će se kvalificirati u osminu finala. No, sigurno je da to neće biti lako i oni to znaju." - zaključio je Rech.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara