HSV: Olić bez ugovora dok ne nađemo trenera!

HSV: Olić bez ugovora dok ne nađemo trenera!

SPORSTKI direktor nogometnog Bundesligaša iz Hamburga, Dietmar Beiersdorfer, izjavio je da nema ovlasti produžiti ugovor s Ivicom Olićem i golmanom Frankom Roostom.

Obojica nogometaša u klub su stigla početkom 2007. godine potpisavši 2,5-godišnje ugovore. Oni istječu ovog ljeta.

Olić (29) je s deset golova najbolji HSV-ov strijelac ove sezone, dok su samo Bayernovi golmani primili manje (14) golova od iskusnoga 34-godišnjeg Roosta (18). Obojica bi rado produžili uzgovore s klubom. Ali...

Sportski derktor kluba Dietmar Beiersdorfer tvrdi da jednostavno nema hrabrosti preuzeti na sebe odgovornost produženja njihovih ugovora. Ne dok klub ne pronađe novog trenera i dok se taj onda ne izjasni da želi Olića i Roosta u sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić je, piše hamburški Bild, u nekoliko navrata ponovio da želi ostati, a u međuvremenu je zbog svoje požrtvovnosti postao najomiljeniji igrač HSV-ovih navijača. Roost je pak u pregrađu Hamburga počeo izgradnju obiteljske kuće, što također govori o njegovim planovima.

"Razgovarao sam s Ivičinim menadžerom i objasnio mu da je prioritet riječ trenera. Sve bi ostalo slijedilo potom. Ne vidim u tome ništa neracionalno. Frank je pak najbolji golman u ligi, to uopće nije sporno. No, ispravno je jedino da si momčad bira stručni stožer, jer će isti taj stručni stožer potom za momčad, odnosno njezine rezultate, odgovarati. Ukoliko riješimo pitanje trenera u skoro vrijeme, vjerujem da ćemo imati vremena dogovoriti se s Ivicom i Frankom", izjavio je za Bild Didi Beiersdorfer.

U klubu su pustili dvojicu glavnih igrača da žive u neizvjesnosti i slobodno primaju atraktivne ponude. No, bez trenerova “da”, tvrdi Beierdorfer, nema ugovora!

V.B:/Totalsport
Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara