I. Balić: Bit ćemo u vrhu još pet-šest godina

I. Balić: Bit ćemo u vrhu još pet-šest godina

NAJBOLJI rukometaš svijeta Ivano Balić ne sumnja u snagu hrvatske rukometne reprezentacije, već ga brinu samo ozlijede. Vjeruje da navijači očekuju da će iz Tunisa donijeti zlato i da ih ne zanima srebro ili bronca.

Hrvatski rukometni reprezentativac koji trenutno igra u San Antoniu, jednom od najboljih europskih rukometnih klubova, u razgovoru za Jutarnji list rekao je kao je u Španjolsku otišao jer je u Hrvatskoj uvijek bilo problema s novcima, te da je sada napokon riješio svoje financijsko pitanje. Istaknuo je da mu je uvijek drago doći u reprezentaciju i da se atmosfera u timu promijenila, i to na bolje.

Za Balića uspjeh hrvatske reprezentacije na SP-u u Tunisu ovisi isključivo o igračima. Dodaje kako treba pronaći mlade igrače koji bi bili zamjena Metličiću i Suliću, ako ne za Tunis, onda bar za EP u Švicarskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarski upit o kvalitetama izbornika Čavara i trenera Smajlagića, Balić je diplomatski odgovorio: Obojica imaju dosta kvaliteta, ali i mana, kao i svaki čovjek. Bitno je da se savršeno nadopunjuju. S njima možeš ići na kavu, pričati o glupostima, ali kada se radi, onda nema zafrkancije. I Červar i Smajlagić znaju sve o rukometu. Što se tiče prepucavanja s HRS-om oko dugovanja, ne želim se trošiti oko toga, ali, ja uvijek stojim iza obećanja, pa to očekujem i od drugih.

Najboljem rukometašu svijeta u Pamploni je super, ali mu ništa na svijetu ne može zamijeniti rodni Split.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara