I pariške medicinske sestre shvatile da Bilić treba otići (ali o tome odlučuje doktor Mamić)

Foto: čitatelj

MILAN OŽIĆ, Makaranin na liječenju u uglednoj pariškoj kardio-vaskularnoj klinici, javio nam se ovom fotografijom njegovog bolničkog performansa.

Bolnički vox populi ojađenog hrvatskog navijača

"Vjerujte, nije mi do šale, jer evo oporavljam se od operacije srčanih zalisaka u Parizu, ali morao sam reagirati i nekako ispucati nezadovoljstvo nakon što sam gledao "ono" u Gruziji. Ogorčen sam što se u bolesničkoj postelji, nakon operacije srca, moram dodatno nervirati gledajući kako jedan očajni, nedorasli i od strane medija prenapuhani trener, upropaštava bogomdanu generaciju hrvatskih nogometaša u godinama kada bi trebali biti na europskom i svjetskom vrhu" izreferirao je u jednom dahu Milan, koji nije žalio novca (kupio je francusku karticu za mobitel) kako bi nazvao Index iz Francuske i podijelio svoje nezadovoljstvo s kako kaže, jedinim medijem u Hrvatskoj koji se nije uvlačio Biliću ni u trenucima njegove najveće slave.

"Bojim se još jednog debakla prestrašenog Bilića"

"Zamolio sam prijatelja iz Pariza da mi isprinta slova s porukom "Biliću odlazi", a pažljive i brižne medicinske sestre, koje me krasno njeguju nakon operacije, da mi pomognu pridržati papire. Mislim da je tajming za ovaj moj vapaj također dobar, jer danas igramo protiv Francuske i ne sluti mi na dobro. Dapače, mislim da će se Bilić nakon debakla u Gruziji u strahu od još jednog poraza, na Stade de Franceu strašljivo zatvoriti, tako da nam slijedi još jedna blamaža pred cijelom Francuskom, bez obzira na rezultat."

"Mamić + Bilić = Propast hrvatskog nogometa"

"Ne zanimaju me lobiji i interesne podjele, klanovi u savezu i ostale brojne negativnosti u našem nogometu. Navijač sam Hrvatske, koji je navijajući za nju prošao cijelu Europu uzduž i poprijeko, još otkad sam kao klinac praktički pobjegao od kuće i otišao na SP u Francuskoj. Međutim, kao što mi nije jasno što na Bilićevoj  poziciji radi netko nedostojan nečeg tako velikog i časnog, tako mi nije jasno da je Zdravko Mamić jedini koji ga može smijeniti i postaviti!? To mora prestati, jer s njima dvojicom na čelu, naš nogomet klizi u 'treću europsku ligu'.

"Novinarima je s Bilić dobro. Zna se i zašto"

"Kad smo to mi s Bilićem zadnji put pobijedili jaku reprezentaciju? Devet komada od Engleza koji ne mogu pobijediti Crnu Goru su ogromna sramota. Kad smo morali pobijediti Grčku i Ukrajini igrali smo kukavički. Pogledajmo kako su se prema njemu ponašali novinari - za mnogo manje stvari su udarali po Ćiri, Joziću, Kranjčaru, ali zadnjih godina su se primirili. Zna se i zašto; uživaju i oni povlastice - od prežderavanja u režiji HNS-a, do 'pinkice' od izvoza igrača kojima pišu ode kao i Biliću." ogorčen je Milan Ožić, koji je na kraju svoje nadahnute i iskrene ispovijedi poručio:

"Slavene, kao igraču ti svaka čast, ali umjesto klupe, bolje  ti je da se uhvatiš gitare"

"Slavene, voljeli smo te kao igrača, ali te molimo da uzmeš gitaru u ruke i odeš, a možeš se javiti i Mariju Ančiću da ti sredi vježbenički staž u nekom odvjetničkom uredu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara