IDE U JEDAN OD NAJGORIH SRPSKIH ZATVORA I šesti Splićanin nagodio se s beogradskim tužilaštvom

IDE U JEDAN OD NAJGORIH SRPSKIH ZATVORA I šesti Splićanin nagodio se s beogradskim tužilaštvom

Foto: Telegraf.rs

DAMIR TOVAROVIĆ, jedini Splićanin koji početkom ovog tjedna nije potpisao nagodbu s beogradskim tužilaštvom oko sudjelovanja u neredima na derbiju Partizana i Crvene Zvezde, promijenio je mišljenje.
 
Srpski mediji javljaju da je Tovarović, koji je osumnjičen za nasilničko ponašanje, pristao na kaznu od pet mjeseci zatvora i zabranu ulaska u Srbiju od tri godine. 
 
Kaznu će 38-godišnji hrvatski MMA borac odslužiti u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, zatvoru koji je poznat kao jedan od najgorih u Srbiji. Iz njemu bliskih krugova tvrde da protiv njega u tužilaštvu nemaju nikakve dokaze, ali on pristaje na nagodbu jer ne želi još godinu dana provesti u istražnom zatvoru čekajući suđenje. 
 
Preostala petorica splitskih huligana sklopila su nagodbu prema kojoj će biti osuđeni na kazne od četiri do šest mjeseci. 
 
Podsjetimo, šestorica Hrvata sudjelovala su u žestokoj tučnjavi između dvije frakcije Grobara. Navodno ih je jedna frakcija angažirala kako bi uz njihovu pomoć preuzela vlast na južnoj tribini Partizanovog stadiona.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara