Esport

I u FIFA-i obilježen odlazak jednog od najomiljenijih nogometaša

I u FIFA-i obilježen odlazak jednog od najomiljenijih nogometaša
Screenshot: FIFA 19

U petak, 12. srpnja, Peter Crouch na svom je Twitteru najavio odlazak u mirovinu. Zasigurno se radi o jednom od najkarizmatičnijih likova koji su se ikada bavili najvažnijom sporednom stvari na svijetu. Od njegova odlaska u mirovinu na razne načine od njega se opraštaju i igrači FIFA-e 19, kojima je EA Sports sada ispunio želju. U igru je ubačena njegova kartica za "kraj ere" sa zaista visokom ukupnom ocjenom.

>FIFA je možda izgubila Juventus, ali je PES-u preotela prvake Europe

>Prvi bh. nogometaš na naslovnici popularne nogometne igre

"Da ste mi rekli kad sam imao 17 godina da ću igrati na Svjetskom prvenstvu, osvojiti FA kup i zabiti 100 golova u Premiershipu, izbjegavao bih vas pod svaku cijenu. Bio je to apsolutni san, sve mi se ostvarilo", rekao je nakon objave kraja karijere omiljeni engleski napadač koji je svojim karakterom, igrom i izgledom osvojio navijače diljem svijeta. Bez obzira na nezgrapnost jer je visok dva metra i jedan centimetar, bio je tehnički potkovan, ali je bez problema zbijao šale na vlastiti račun, a kažu da to mogu samo oni veliki. 

EA Sports je također obilježio odlazak ikone s novom karticom u FIFA-i 19 koju igrači mogu osvojiti. Radi se o "End of an Era SBC" kartici na kojoj Crouch ima ukupnu ocjenu 90. Uz više od dva metra visine i igra glavom mu je ocijenjena s maksimalnih 99, kao i većina napadačkih atributa, što ga čini pravom zvijeri u igri glavom, upravo ono što i je bio u najboljim danima igračke karijere, iako ni igru nogom ne treba zanemariti. 

Screnshot: FIFA 19

U animaciji prilikom otvaranja kartice čini se kako je Crouch jedini nogometaš u igri viši od svoje kartice, što su odmah primijetili i igrači te počeli komentirati kako je to karakteristično za njega. Jedino što nedostaje je, kažu, njegov robotski ples. Tko zna, za nešto više od dva mjeseca stiže i FIFA 20, a Peter Crouch mogao bi se u njoj naći kao legenda. Tko će ako ne on i njegov robotski ples.

Screnshot: FIFA 19

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara