Ibanez: Mislim da je Dinamo bolji od Heartsa

Tekst: M.P.
Foto: Index

NAKON neugodne ozljede koja ga je udaljila s travnjaka na gotovo tri mjeseca, u  modre se redove vratio Luis Ibanez. Argentinac je u subotnjem ogledu protiv Sesvečana odigrao 45 minuta i pokazao da nije zaboravio igrati nogomet.

I Ibanez je zadovoljan svojim nastupom, ali i nastupom cijele Dinamove momčadi.

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i zasluženo smo pobijedili sa 5:2. U prvom smo poluvremenu bili nešto lošiji, radili smo dosta grešaka, no u drugom smo poluvremenu bili puno bolji. Zadovoljan sam i svojim nastupom, posebno ako uzmemo u obzir činjenicu da nisam igrao tri mjeseca. "

Ozljedu je napokon ostavio iza sebe, barem se tako nada...

"Iskreno se nadam da je tako. Normalno treniram, nemam nikakvih problema i vjerujem da ću se vratiti u prijašnju formu nakon što provedem još neko vrijeme na terenu i odigram još utakmica.

Uoči 4. pretkola Europske lige i Heartsa, Ibanez je optimist. O Škotima ne zna previše.

"Moramo dati sve od sebe, biti pravi na terenu i pobijediti Hearts kako bismo i treću godinu zaredom ušli u grupno natjecanje Lige Uefe. Ne, još ništa ne znam o njima, osim da su bili treća momčad u Škotskoj prošle godine. Nisam ih dosada gledao, ali mislim da je Dinamo bolja momčad i da ćemo to i pokazati."

I njemu je poraz od Red Bulla teško pao.

"Više od svega htjeli smo pobijediti, ali nažalost nismo uspjeli. No, sada je to iza nas i moramo se skoncentrirati na predstojeće izazove, kako u Europi tako i u domaćem prvenstvu.

U prvenstvu je situacija kudikamo bolja. Dinamo grabi prema petom uzastopnom naslovu prvaka.

"Odlično smo krenuli u prvenstvo, nadam se da ćemo tako i nastaviti i da ćemo i ove godine osvojiti duplu krunu", zaključio je Ibanez.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara