Ibrahimović u švedskoj reklami progovorio na bosanskom: "Uzeo si sve mlijeko, seljak"

Ibrahimović u švedskoj reklami progovorio na bosanskom: "Uzeo si sve mlijeko, seljak"

Foto: Screenshot YouTube

DOK se reprezentacija Švedske polako sprema za ono što će je čekati na SP-u u Rusiju, Zlatan Ibrahimović svako toliko poruči da će se vratiti u reprezentaciju ako on to odluči, a u međuvremenu snima reklame.
 
Švedska kladionica Bethard napravila je spot za tamošnje tržište, a Ibrahimović je zahtijevao dodatnu verziju u kojoj s Dragomirom Mršićem komunicira na bosanskom jeziku.
 
"Pogledajte moju verziju reklame za Bethard. Vjerojatno ćete trebati nekoga tko govori bosanski da vam pomogne s prijevodom", napisao je Ibrahimović na svom Twitter profilu.
 
U trenutku kada Mršić, koji je rođen u Prijedoru, ali je kao mali odselio u Švedsku gdje je postao jedan od najboljih sportskih komentatora, ulije u svoju šalicu sve mlijeko, Zlatan ga upita: "Što radiš? Uzeo si sve mlijeko, seljak. Ovo je posljednji put da si uzeo to mlijeko, razumiješ?"
 
Mršić mu uzvrati: ''Što će biti? Hoćeš me jebati možda?'' Zlatan će na to nonšalantno: ''Vidjet ćemo. Nikad se ne zna.''
 
Ostatak komunikacije između Zlatana i Dragomira Mršića pogledajte u videu. Upozoravamo, neki dijalozi iz ove reklame poprilično su ekscplicitni i nisu za najmlađe.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara