Ibričić priznao: Neki su kod Vučevića morali igrati. Gogi: No comment, u izolaciji sam

Ibričić priznao: Neki su kod Vučevića morali igrati. Gogi: No comment, u izolaciji sam

Foto: Cropix/ Vladimir Dugandžić

"HAJDUK se nalazi u ovoj situaciji jer neki igrači dobivaju previše prigoda", vrlo je otvoreno iz Rusije poručio Senijad Ibričić, jedan od najvrjednijih igrača Hajduka posljednjih godina.

Nakon njegovog odlaska u Lokomotiv, Hajduk se nije pojačao. Kola su, međutim, krenula nizbrdo puno prije.

"Očekivao sam da bi moglo doći do pada, to se moglo pretpostaviti prošle jeseni. Ali nisam očekivao ovako duboko krizu. Osjetio se pad, bilo je jasno da bez pojačanja ne mogu funkcionirati na istom nivou. Drugo se nije moglo očekivati, posebno kada je još otišao i Strinić."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigao je Barišić...

"Barišića poznajem, odličan dečko, ali on nije lijevi bek već stoper. Barišić je došao kao jedini novi igrač u Hajduku,  odigrao je dvije utakmice, a onda preselio na tribine. Naravno, nije problem u njemu. Nelogično je da ga netko dovede u Hajduk sa 27 godina, a da iza sebe nema karijeru. Zaista mi to nije jasno", priča Ibro u razgovoru za Sportske novosti.

"Utakmica s Dinamom sve je razotkrila. Hajduk jednostavno nema igračku kvalitetu da bi se nosio s Modrima u utrci za prvaka. Kadar je limitiran, a bilo je tu dosta igrača koji su dobivali previše prilika. Samo ne znam zašto. Jednom treba reći istinu, meni je Vučević drag trener, on me doveo u Hajduk, ali nažalost kod njega je bilo previše igrača koji su morali igrati."

Tko su ti igrači?

"Oni koji su igrali na startu proljeća. Bilo je zaštićenih igrača, a s druge strane, neki nisu dobili priliku."

"Primjerice, Krešo Ljubičić za mene je tehnički najbolji igrač u vezi Hajduka. Iako mi je prijatelj, ne bih to rekao da nisam uvjeren u njegovu kvalitetu. I Bulku je uvijek odigrao kvalitetno, ali je preko noći pao u drugi plan. Anas Sharbini je odličan igrač, ali ne daje ono što se od njega traži. Zašto onda ne bi sjeo na klupu? Nitko nije preplaćen na mjesto u momčadi. Uprava je ključ cijele priče, nedostatak uprave održava se na rad i rezultate. Mjesec dana prije kraja sezone Hajduk nema ni upravu, ni trenera ni momčad za sljedeću sezonu."

Goran Vučević nakon odlaska iz kluba, kaže, povukao se u osamu.

"Uzet ću si neko vrijeme, treba mi malo odmora. U Izolaciji sam i zaista nemam nikakav komentar na sve to. Kao ni na zbivanja u Hajduku."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara