Igor Štimac: Hajduk Blažu Sliškoviću ništa ne duguje

Foto: Jakov Prkić / Cropix

IGOR ŠTIMAC stao je na stranu Hajduka u parnici u kojoj Blaž Slišković od kluba s Poljuda traži 2 milijuna kuna za raskid ugovora iz 2005. godine.

Korektno ga potapšali po ramenu

Štimac je bio na sastanku održanom sa Sliškovićem 10. travnja i ne sjeća da je čuo da su obećane pare. "Predsjednik Branko Grgić kazao je da će Hajduk biti korektan, no nije spominjao novac. Klub je bio u teškoj situaciji, račun u blokadi, ne znam odakle bi se u tjedan dana stvorilo tih 150 tisuća eura, o kojima Slišković govori", prisjetio se Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objasnio je i zašto je klub odlučio raskinuti sa Sliškovićem. Premda je dan prije odigrana utakmica sa Rijekom završila 1:1, a Hajduk zadržao vodeće mjesto na tablici, vodstvo kluba nadalo se da će zbog pojačanja koje su doveli, poput Nike Kranjčara, ostvariti znatniju prednost u odnosu na pratitelje, no to se nije dogodilo. 

Momčad stagnirajući došla do titule?

Već duže vrijeme primjećivalo se da momčad stagnira, a Štimcu su se uoči odluke o otkazu Sliškoviću, požalili i neki stariji igrači. Te godine prvenstvo je Hajduk ipak osvojio, no ne sa Sliškovićem koji je na klupi odradio lavovski dio posla, već Štimcem koji je preuzeo momčad i dovukao je do naslova.

Slišković se nije pojavio na sudu, u Saudijskoj je Arabiji. S obzirom na krajnje proturječne iskaze, očekuje se da se u sudnici sa svojim tvrdnjama suoče na jednoj strani Štimac i Grgić, a na drugoj Slišković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara