Igor Štimac najavio povratak u hrvatski nogomet! "Ovaj put ću uspjeti"

Igor Štimac najavio povratak u hrvatski nogomet! "Ovaj put ću uspjeti"

Foto: Facebook 

IGOR ŠTIMAC najavljuje svoj povratak u hrvatski nogomet.

"Ako smijene Čačića, napravit ću sve da promijenim odnose u Savezu, no ovaj put ću uspjeti."

Štimac je ovu rečenicu provukao kroz komentar kojim brani Antu Čačića od otkaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Toliko toga ide na štetu hrvatskog nogometa, još od one Skupštine u prosincu koju sam prevarom izgubio, no uvijek ceh plaća izbornik. Stanimo tome na kraj!"

Štimac je bio prethodnik Nike Kovača i Ante Čačića na klupi Hrvatske. Znamo kako je do toga došlo; najtežim kvalifikacijama borio se protiv Mamića i Šukera za vlast u HNS-u, nazivao ih kriminalnom organizacijom, a onda je nakon izborne prevare koju spominje, s njima ušao u pakt. "Džentlmenski" dogovor nije dugo trajao, Štimac je smijenjen kada je zaglibio u ciklusu za SP u Brazilu. 

"Udaranje po izbornicima više nema smisla. Ako se ne plasiramo na SP, vodstvo Saveza mora dati ostavke. Stvari u reprezentaciji nisu do kraja posložene, ali nema razloga da mi sada pričamo o Čačiću. Čovjek je prvi na ljestvici. Koga bismo trebali dovesti, Guardiolu ili Mourinha? To je lijepo, ali nije realno. Mene su maknuli dok sam imao osigurano drugo mjesto i play-off. Kovač je morao otići jer nije slušao šaptače. Već godinama izbornike pribijamo na križ. Na domaćim stadionima navijači nam zvižde, a igrači se pripremaju u sudnici", rekao je Štimac za Sportske novosti.

 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara