Igor Tudor definitivno odlazi na "Otok"?

PREDSJEDNIK Bolton Wanderersa Phil Gartside najavio je kako će naš reprezentativac i sad već bivši Juventusov stoper Igor Tudor nakon brojnih ponuda ipak krenuti prema Premiershipu.

Samo nekoliko dana prije kraja ljetnog prijelaznog roka, Gartside je potvrdio kako je s torinskim trofejnim klubom konačno uspio dogovoriti detalje oko posudbe Igora Tudora na jednu godinu.

Oko jednog od naših ponajboljih reprezentativaca već dugo koplja lome mnogi veliki europski nogometni klubovi, a zadnja ponuda stigla je i iz talijanskog Lazia.

No, iz Boltona su, prema svemu sudeći, ponudili najbolje uvjete, ili je Tudoru možda prijeko potrebna promjena nakon 7 godina igranja u teškoj talijanskoj nogometnoj ligi.

"Sve smo dogovorili s Juventusom, a s Igorom pregovaramo već neko vrijeme. Tudor ima trogodišnji ugovor s Juventusom i oni ga ne žele prodati. Spremni su ga pustiti tek na jednogodišnju posudbu." - izjavio je Phil Gartside.

Kako prenosi Reuters, Gartside je poprilično siguran da će Tudor pristati na njihove uvjete, iako se u medijima spominjalo kako naš vrsni stoper neće pristati na bitno smanjenje visine plaće.

"Trebamo ga malo pustiti da se sam uvjeri u kvalitetu Boltona, kao i da vidi sve ono što se oko našeg kluba događa." - izjavio je Gartside.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara