HRVATSKA U FINALU EURA

Igor Vori: Svaki moj žuti karton za ovo je vrijedio!

Igor Vori: Svaki moj žuti karton za ovo je vrijedio!
Foto: Pixsell / L. Stanzl

15 GODINA, najteža finala, najveće pobjede i ukupno devet velikih medalja, to je bilanca Igora Vorija, bivšeg kapetana Hrvatske koji s klupe prati infarktni proboj reprezentacije u finale Eura. Direktor Vori, naravno, kaže da tu nema nikakvog iznenađenja.

Tijekom turnira nikako nije želio pred kamere, popustio je tek danas u Stockholmu. Hrvatska se sutra bori za jedino zlato koje joj nedostaje, a kakav god rezultat isporuči, igrači će doživjeti veliki doček. To je priznanje da su dali sve od sebe.

"Iskreno, puno je teže igrati ovo nego sjediti na klupi. Ne znam koliko sam žutih kartona dobio, ali svaki je vrijedio", kaže Vori i nastavlja odmah pričati o ekipi:

"Prije svega čestitam herojima, oni su za mene heroji cijeli ovaj turnir, nema druge riječi. Od prvog do zadnjeg, od kapetana i lidera, našeg vođe Domagoja Duvnjaka pa do najmlađeg igrača, vodi nas takva sinergija i takav karakter kakvi se rijetko viđaju. Od srca im čestitam, velika su klapa, to je jasno."

Odigrao je desetke nevjerojatnih finala, preživio najveće drame, a uoči sutrašnje utakmice objašnjava što smatra ključnim:

"Sada više nema taktičkih iznenađenja, kraj je turnira i najbitnija je glava. Preživjeli smo pražnjenje, moramo se oporaviti psihički i što bolje spremiti za finale. Igramo finale, nema boljeg motiva od toga."

Zahvalio je navijačima koji prate Hrvatsku od Beča do Stockholma.

"Guraju nas, a mi im vraćamo najbolje što možemo. Nevjerojatni su, hvala na svemu što su nam priuštili i na svemu što su napravili za hrvatsku reprezentaciju", emotivno je poručio Vori iz Stockholma. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara