Igrači Galatasaraya za kaznu morali odraditi 25-minutni trening

Igrači Galatasaraya za kaznu morali odraditi 25-minutni trening

TRENER Galatasaraya Karl Feldkamp bio je poprilično ljut na svoje igrače nakon utakmice, pa je naredio momčadi da odradi lakši 25-minutni trkački trening. No, ističe da je nakon svega vrlo zadovoljan sa rezultatom. "Ovo je bila jedna prosječna utakmica, iz koje smo izvukli povoljan rezultat, što je bitno uoči uzvrata" - rekao je.

"Cijelu momčad Slavena nosio je broj 13 (Sopić, op.a.), divim mu se, odigrao je sjajnu utakmicu. Od ostalih igrača ne mogu izdvojiti nikoga tko me impresionirao. Slaven je dobra momčad, ali joj nedostaje ono malo da bi bila dovoljno dobra za Kup UEFA." - dodao je Feldkamp.

Hasan Sas, desno krilo Galatasaraya, izjavio je kako ga je Slaven ugodno iznenadio. "To je čvrsta i vrlo koncentrirana momčad i zato je današnja utakmica bila vrlo teška. Osim toga bilo je vrlo vruće što je otežavalo igru. Za nas je ovo povoljan rezultat koji nas vodi dalje" - dodao je Sas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač gostiju na terenu i strijelac jednog zgoditka Akman Ayhan upitan zašto je njihov trener bio ljut, odgovora: "Ma nije bio ljut, to je samo tako izgledalo. Možda samo na neke igrače. Danas je bio dobar dan, sve je bilo dobro za našu momčad." - rekao je Ayhan dodajući da je zadovoljan svojom igrom i rezultatom.

M.P.
Foto: I.M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara