Igrači Hajduka uz policijsku pratnju napustili Poljud

Igrači Hajduka uz policijsku pratnju napustili Poljud

Foto: Pixsell / Ivo Čagalj 

U UTAKMICI 15. kola HNL-a Rudeš je senzacionalno pobijedio Hajduk na Poljudu sa 3:2, nakon što je domaćin nakon prvih 45 minuta protiv zadnje momčadi lige imao sigurno vodstvo od 2:0.
 
Torcida je na utakmicu došla nabrijana i po prvi put se otvoreno i odlučno suprotstavila aktualnoj Upravi koju krivi za loše rezultate, ogroman zaostatak za Dinamom i gomilu lažnih obećanja.
 
''Iskorak je za pedere - Hajduk je za ratnike'',''9 minuta tišine za minus 9 bodova na tablici'',''Kad se igra derbi, hrabrost se ne ostavlja kući'', ''Previše teorije, premalo prakse!'',''Šalinoviću, to je ta 9.
godina?! Ili opet iduća?'',''Dosta nam je PR sranja i demagogije'' – pisalo je na transparentima koje je Torcida izvjesila uoči početka utakmice.  Kao da su znali što će se dogoditi na kraju utakmice.
 
''Igrajte pičkice'', ''Dobit ćete batine'', ''Vi niste Hajduk'', vikao je Sjever Poljuda, dok je Istok skandirao ''Uprava odlazi'', u trenucima kad je Rudeš izjednačio, a nakon što su gosti u zadnjim trenucima utakmice trećim golom potpuno šokirali zbunjenog domaćina, Poljudom je zavladao kaos.
 

Torcida je najprije ovacijama ispratila hrabre igrače Rudeša, a onda je pozvala igrače Hajduka da dođu do Sjevera. Igrači u bijelom najprije su pristali na uvjete Torcide, ali se onda kapetan Nižić počeo prepirati s navijačima i igrači su odlučili otići u svlačionicu. U tom trenutku Torcida je podivljala i prema igračima Hajduka počele su letjeti stolice i razni predmeti. Fran Tudor pogođen je upaljačem.
 
Igrači Hajduka su tek uz policijsku zaštitu napustili Poljud.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara