NOGOMETNA IKONA

Igrao je s Ramosom i Alvesom, a danas nema nogu i preživljava kao konobar

Igrao je s Ramosom i Alvesom, a danas nema nogu i preživljava kao konobar
Screenshot: Twitter

DARIO SILVA bivši je nogometaš nekoliko španjolskih klubova koji nakon završetka nogometne karijere ima puno problema i za život zarađuje kao konobar. 

Bio je reprezentativac Urugvaja, igrao je na poziciji napadača i imao sjajnu karijeru igrajući za Cagliari, Espanyol, Malagu i Sevillu, a igrao je i u Portsmouthu s našim Ivicom Mornarom. Kao igrač Portsmoutha se i oprostio od nogometa.

"Napustio sam nogomet zbog oca. Rekao mi je da ne zna hoće li zbog bolesti preživjeti više od dva ili tri mjeseca", rekao je Silva španjolskim medijima koji su ga posjetili u Malagi pa dodao: 

"Ljudi koje sam angažirao da se bave mojom karijerom ukrali su mi novac. Rukovodili su stvarima kako su oni željeli i na kraju su me opljačkali", rekao je Urugvajac. 

Život ga zbilja nije mazio. Zbog ozljeda koje je zaradio u prometnoj nesreći u Urugvaju ostao je bez dijela noge. Tako je nogometaš koji je u karijeri svlačionicu dijelio s Danijem Alvesom i Sergijom Ramosom u Sevilli te zabio više od 100 golova pao na prosjački štap pa se sada bavi konobarskim poslom kako bi preživio. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara