"IMAŠ 48 SATI DA NAPUSTIŠ SRBIJU" Splitski huligan s beogradskog derbija ostavljen na ulici ispred zatvora

"IMAŠ 48 SATI DA NAPUSTIŠ SRBIJU" Splitski huligan s beogradskog derbija ostavljen na ulici ispred zatvora

Foto: Telegraf.rs
Video:
 Blic.rs

IVAN RONALD MIŠKOVIĆ, najmlađi od šestorice Splićana uhićenih u Beogradu nakon nereda na prošlogodišnjem derbiju Partizana i Crvene Zvezde, vratio se u Hrvatsku.

On je pušten iz Kazneno-popravnog zatvora u Sremskoj Mitrovici nakon što je odslužio kaznu od četiri mjeseca zatvora po nagodbi koju je potpisao u dogovoru s Višim javnim tužiteljstvom u Beogradu. 
 
Na dan isteka kazne Ivanu Ronaldu Miškoviću uručili su rješenje da u roku od 48 sati mora napustiti teritorij Srbije jer je osim zatvorske kazne dobio i izgon u trajanju od pet godina.
 
Nije prepraćen do granice, već je izveden iz kaznionice i ostavljen na cesti da se snalazi. Slobodna Dalmacija javlja da je mladić iz obližnjeg kafića uspio kontaktirati obitelj koja je došla po njega.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Sljedeći koji će doći u Split su Damir Tovarović (38) i Jakov Podrug (24) koji su dobili po pet mjeseci zatvora što im istječe polovinom svibnja.
 
Kazne od po pola godine zatvora uz petogodišnji izgon dobili su Hrvoje Baković (32), Ante Firić (27) i Stjepan Mihovilović (31).
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara