INCIDENT U LOŽI Svetina viknuo "Ima pravde" i izazvao kaos, Kosa držali specijalci

INCIDENT U LOŽI Svetina viknuo "Ima pravde" i izazvao kaos, Kosa držali specijalci

Foto: Index, Dalmatinski portal 

VATRENU atmosferu na Poljudu igrači su s terena prenijeli na klupu i u svečanu ložu. Hajduk i Dinamo odigrali su 2:2 u naelektriziranoj atmosferi pred 20 tisuća gledatelja. Tri pogotka vidjeli smo u sudačkoj nadoknadni. Igrači Dinama i Hajduka su se na kraju susreta međusobno potukli. Iskrilo je i među dvije klupe, a u svečanoj loži zabilježen je incident u kojem je strasti smirivala policija. 

Dinamov direktor Tomo Svetina energično je promatrao susret i nakon izjednačenja svoje momčadi viknuo: "Ima pravde". Kada je Hajduk zabio za konačnih 2:2 iz penala (Erceg), Svetini je odgovorio sportski direktor Hajduka. "Eto ti pravda, budi pristojan kada dolaziš u goste". 

Član Dinamove delegacije je potom Branca uhvatio za prsa, a Portugalac je poludio. Došlo je do naguravanja, a predsjednik Ivan Kos potpuno je izgubio živce. Petorica policajaca držala su ga da ne napravi veći problem. Naguravanje se ubrzo smirilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Svetina je Poljud napustio u pratnji policije. I Kos i Branco završili su u policijskoj postaji radi utvrđivanja okolnosti i eventualne prekršajne odgovornosti. Policija je izvijestila da je u postaju dovedeno deset osoba zbog incidenta u loži, glavni akteri sukoba iz redova Hajduka i Dinama te svjedoci događaja.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara