TRANSFERI

Independent: Manchester United odbio spektakularnu zamjenu Pogba - Neymar

Independent: Manchester United odbio spektakularnu zamjenu Pogba - Neymar
Foto: EPA-EFE

PREMA pisanju britanskog lista The Independent, Manchester United je odbio spektakularnu zamjenu koju mu je ponudio PSG.

Francuski prvak navodno je u zamjenu za Paula Pogbu ponudio Neymara koji se razišao s klupskom upravom, a predsjednik PSG-a mu je javno poručio da može ići. Paul Pogba je također nezadovoljan u Unitedu te je nedavno izjavio da je "vrijeme za nove izazove" pa je PSG zaključio da bi oba kluba bila zadovoljna takvim poslom.

No, United je prijedlog odbio jer ne želi preuzeti 36 milijuna eura Neymarove godišnje plaće, a i jako želi zadržati Paula Pogbu. Francuza, osim PSG-a, žele Real Madrid i Juventus, a Neymar je navodno na korak do Barcelone, iako mu je njegov bivši klub postavio tri zahtjeva koje mora ispuniti ako se želi vratiti.

Barca od Neymara traži povlačenje tužbe zbog neisplaćenog bonusa od 26 milijuna eura, javno priznanje da je odlazak s Nou Campa bio greška i pristanak na smanjenje plaće od 15 milijuna eura. Neymar je navodno na sve pristao, ali Barca ne želi platiti oko 200 milijuna eura koliko PSG traži. Barcelona može platiti 100 milijuna eura i pod račun dati Philippea Coutinha, dok Real za Neymara nudi 130 milijuna i Garetha Balea ili Jamesa Rodrigueza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara