NBA

Indiana dobiva veliko pojačanje u nastavku NBA sezone. Vraća joj se najbolji igrač

Indiana dobiva veliko pojačanje u nastavku NBA sezone. Vraća joj se najbolji igrač
Foto: Getty Images

IAKO JE prije samo 12 dana objavio da neće igrati u nastavku sezone u Orlandu, čini se da se Victor Oladipo predomislio.

Zvijezda Indiana Pacersa prošle je godine operirala koljeno i pauzirala godinu dana. Pa iako se u siječnju vratio, Oladipo je najavio kako će doći u Disney World, ali neće igrati kako bi se što bolje pripremio za novu sezonu.

Istječe mu ugovor pa se boji nove ozljede

Oladipu na kraju sezone istječe ugovor, pa su ga mnogi kritizirali da se čuva od nove ozljede koja bi mu mogla pokvariti planove i koštati ga prilikom potpisivanja sljedećeg.

Međutim, nakon što je odradio nekoliko treninga s Pacersima, rekao je da je možda malo požurio s tom objavom.

"Bilo mi je teško procijeniti gdje sam, ali treninzi s mojim dečkima na visokoj razini pokazali su mi da postoji jaka mogućnost da ipak igram. Ali želim biti pametan jer želim igrati još 10 godina", objasnio je drugi pick drafta 2013. godine.

Bio je prvi kradljivac lopti u cijeloj NBA ligi

Dodao je da u trenutku objave nije bio u stanju igrati pet na pet, ali da mu je uvijek u planu bilo doći u Orlandu i testirati se na treninzima, te da je očito da mu stanje ide u pozitivnom smjeru.

U 13 utakmica nakon povratka Oladipo nije posebno impresionirao brojkama od 13,8 koševa, 3,2 skoka i 3,0 asistencije, ali ipak se radi o igraču koji je prije samo dvije sezone, u svojoj prvoj u Indiani, zabijao 23,1 koš po utakmici te s 2,4 osvojene lopte bio najbolji u cijeloj NBA ligi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara