Inter poslao posljednju ponudu za Vrsaljka

Inter poslao posljednju ponudu za Vrsaljka
Foto: EPA

ŠIME VRSALJKO (26) već sljedećih tjedana mogao bi napustiti Atletico Madrid.

U želji da osnaži deficitarni desni bok, za koji trenutačno konkurira jedino Danilo D'Ambrosio, Inter je obnovio pregovore sa Šimom Vrsaljkom i Atletico Madridom.

Proteklih mjeseci pregovaralo se tek površno, no Inter je nakon potvrde kvalitete hrvatskog reprezentativca na Svjetskom prvenstvu u Rusiji odlučan transfer privesti kraju.

Talijanski mediji pišu kako je Inter postavio ultimatum, odnosno kako je poslao posljednju ponudu. Atletico Madridu ponuđena je opcija jednogodišnje posudbe vrijedne šest milijuna s pravom otkupa od 18 milijuna eura na koncu sljedeće sezone. 

Ne realizira li željeni transfer, Inter će se fokusirati na Mattea Darmiana (28).

Napustivši Sassuolo početkom srpnja 2016. godine za 16 milijuna eura, Šime Vrsaljko s Atletico Madridom potpisao je višegodišnji ugovor koji istječe 30. lipnja 2022. godine.

Protekle godine, zbog nezadovoljstva minutažom, bio je pred odlaskom, no na nagovor klupske uprave odlučio se na ostanak. Svojim je igrama uskoro postao nezamjenjiva uzdanica španjolskog kluba na poziciji desnoga beka. Trenutačno je vrijedan 25 milijuna eura.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara