BENFICA - DINAMO

Invazija BBB-a na Lisabon: Dinamovi navijači nalijepili grb na avion

Invazija BBB-a na Lisabon: Dinamovi navijači nalijepili grb na avion
Foto: Čitatelj Indexa

HRVATSKI prvak Dinamo u četvrtak igra protiv Benfice uzvratni susret osmine finala Europa lige. Momčad Nenada Bjelice ima prednost od 1:0 iz prve utakmice koju je na Maksimiru pratilo 30 tisuća navijača.

Dinamo će i u Lisabonu imati sjajnu podršku svojih navijača. Dinamo je prodao oko 1500 ulaznica navijačima koji stižu iz svih dijelova Hrvatske.

Dinamo je najprije svim navijačima trebao odobriti zahtjev za kupovinu ulaznica, a potom su ih mogli kupiti u ponedjeljak i danas od 11 do 19 sati na Maksimiru. Cijena karte je bila 185 kuna.

"GNK Dinamo povratno će na prijavu službeno odgovoriti samo onim navijačima kojima zahtjev nije odobren. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima", naglasili su iz Dinama.

Dinamovi navijači pokrenuli su invaziju na Lisabon. U Portugal ih je većina krenula avionom. Neki su potegnuli iz Budimpešte, Beča i Ljubljane, a na večerašnjem letu iz Madrida bilo je posebno dobra atmosfera. Redakcija Index Sporta od navijača Dinama dobila je fotografiju aviona na kojem je zalijepljen Dinamov grb.Više od polovice mjesta u avionu iz Madrida do Lisabona bilo je popunjeno Dinamovim navijačima koji su krenuli na povijesno gostovanje. Dinamo bi se u četvrtak mogao plasirati među osam momčadi Europa lige.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara