DINAMO - ATALANTA

Invazija Talijana: Stižu u koloni od 40 autobusa, Boysi spremaju koreografiju

Invazija Talijana: Stižu u koloni od 40 autobusa, Boysi spremaju koreografiju
Foto: EPA-EFE

DINAMO večeras u 21 sat (HTV 2) na Maksimiru dočekuje Atalantu u utakmici 1. kola skupine C lige prvaka.

Talijanska momčad jučer je stigla u Zagreb i ravno iz zračne luke se uputila na Maksimir gdje je samo prošetala terenom i nije trenirala. Gian Piero Gasperini je sa svojom momčadi trening odradio prije leta u Zagreb, a na stadionu su samo razgledali travnjak i odradili press konferenciju.

Za njima je prema Zagrebu krenulo oko 3000 navijača koji su razgrabili ulaznice za južnu tribinu. Bit će to jedno od najvećih europskih gostovanja u povijesti Maksimira, a većina Atalantinih navijača u Zagreb dolazi u koloni od 40 autobusa koji će ravno s granice biti prepraćeni do južne tribine. Kako smo čuli od talijanskih kolega, ostatak navijača dolazi u privatnom aranžmanu, ali navodno će i njih policija odvesti do Maksimira.

Sve ulaznice za zapadnu, istočnu i donju sjevernu tribinu su rasprodane, a ostalo je još samo malo karata za gornju tribinu koje se do početka utakmice mogu kupiti po cijeni od 150 kuna, ako ih do tada još bude.

Vrata Maksimira otvaraju se u 19 sati, a Dinamo moli navijače da svi dođu na stadion do 20 sati kako bi izbjegli gužve i kako bi mogli gledati zabavni program. Od 20 sati će ekipa Dinamo Fan TV-a voditi razgovore s gostima, a fan-zona oko Maksimira bit će otvorena od 17 do 23 sata.

Dinamo je apelirao na sve posjetitelje da sjede na mjestima označenima na ulaznicama i da, osobito na istočnoj tribini, ne sjede na prolazima jer će klub zbog toga biti kažnjen. 

Nakon dugo vremena donja sjeverna tribina je rasprodana i bit će puna Bad Blue Boysa koji spremaju i veliku koreografiju.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara