"Ivan se često pitao što će raditi ako više ne bude mogao igrati nogomet"

SUPRUGA Ivana Klasnića razotkrila je svoju malu dramu kroz koju prolazila u 64 Ivanove minute povratničkog nastupa u Cottbusu.

"Koliko sam sretna što se Ivan vratio? Teško mi je to objasniti, vrlo teško. Ono što najintenzivnije osjećam svakako je ponos. Iako, cijelo sam vrijeme osjećala da će se Ivan vratiti. Samo sam je znala koliko je predano radio da bi se vratio", izjavila je gospođa Klasnić u razgovoru za njemački dnevnik Bild.

"Utakmicu sam gledala s našim zajedničkim prijateljima u Bremenu, na televiziji. Napravili smo mali Ivanov fan-club. Bilo mi je teško. Strahovala sam od svakog duela, od najbezazlenijeg fizičkog kontakta u koji bi ušao. Vjerujem da je podsvjesno taj strah mučio i njega. Zajedno smo naučili koliko je zdravlje važno, važnije od svega ostalog."

Patricia je priznala da je sa suprugom često razmišljala što učiniti ne bude li mogao nastaviti karijeru.

"Vrlo smo često mislili o tome. Ivan se često pitao što će raditi ako više ne bude mogao igrati nogomet. Bilo je pritom i suza. Na kraju smo iz svega izišli jači, bliskiji i povezaniji nego što smo bili prije. Ivanu je pisao i neki čovjek koji tri godine čeka donaciju bubrega. Zbog toga imamo razloga biti sretni i zahvalni što je sve završilo dobro."

Na pitanje kakve planove sa suprugom ima u neposrednoj budućnosti, gospođa Klasnić je odgovorila:

"Sad je na redu beba!"

Totalsport
Foto: Bild

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara