Ivana Brkljačić: Austrijanac me vrijeđao kao ženu i kao profesionalku, molim za razumijevanje

Ivana Brkljačić: Austrijanac me vrijeđao kao ženu i kao profesionalku, molim za razumijevanje

Tekst: Index
Foto: Index


IVANA BRKLJAČIĆ očitovala se o ekscesu na domjenku u splitskom hotelu Lav te naglasila kako će spor s Haraldom Edletzbergerom riješiti mimo medija.

> Ivana Brkljačić nabila menadžera Blanke Vlašić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Poštovani, u povodu napisa u većini medija u posljednje vrijeme, osjećam potrebu reći jedino da sam od gospodina Edletzbergera vrijeđana i omalovažavana i kao žena i kao profesionalac, a naročito nakon što je smijenjen s mjesta menadžera Hanžekovićeva memorijala", rekla je Ivana Brkljačić o nemilom incidentu nakon splitskog atletskog mitinga.

Na domjenku u hotelu Lav fizički se sukobila s bivšim menadžerom Hanžeka Haraldom Edletzbergerom, a njihovo neslaganje datira od ranije.

"Sve je kulminiralo nedavnim incidentom u Splitu, kada sam, potpuno neargumentirano, ponovno napadnuta od gospodina Haralda Edletzbergera. Sve ono što je sporno između mene osobno i gospodina Edletzbergera, nastojat ću riješiti na osobnoj razini, mimo medija. Stoga vas, cijenjeni novinari, molim za razumijevanje. Hvala i srdačan pozdrav", stoji u dopisu naše bivše atletičarke.

Na afterpartyju u hotelu Lav Brkljačić je izgubila živce i, prema riječima svjedoka, nogom i rukom udarila Austrijanca. On je želio odmah pozvati policiju, no uvjeren je kako bi to naškodilo renomeu mitinga, ali i Blanki Vlašić, čiji je on menadžer.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara