Ivana Brkljačić izbačena iz Mladosti

Ivana Brkljačić izbačena iz Mladosti
NAJBOLJA hrvatska bacačica kladiva Ivana Brkljačić izbačena je iz Atletskog kluba Mladost, zbog toga što je, prema članovima Upravnog odbora kluba, medijima davala informacija koje nije smjela.

Prije nekoliko mjeseci Ivana je izjavila kako napušta atletiku zbog licemjerja koje vlada u hrvatskoj, ionako nedovoljno atraktivnoj atletici. Bacačica kladiva nije željela precizirati o kome ili čemu se radi, bojeći se moguće tužbe. Izjavila je da nema opipljivih dokaza, te zato ne želi ništa govoriti za novinare, iako ima dovoljno materijala.

Naglasila je da "u našoj atletici vladaju licemjernost i nepoštenje, te da rezultati nisu nikakvo mjerilo, već neke druge stvari".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije desetak dana Ivana je zapitala gdje su nestali novci koji je klub dobio za nabavu sportske opreme, što je ponovo podiglo prašinu u Klubu.

Vodstvo kluba smatra kako su to sve neopravdane i neutemeljene optužbe i insinuacije prema članovima Upravnoga odbora, čime je nanesena neprocjenjiva šteta ugledu i imenu HAAK Mladost, prenose hrvatski mediji.

Ivana će dobiti ispisnicu bez odštete, a nakon što je obaviještena o isključenju iz kluba izjavila je kako je ionako namjeravala tražiti ispisnicu. Hrvatska atletičarka će trenirati ili u klubu Zrinjevac ili će s trenerom osnovati novi klub.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara