Ivanišević najavio najjači Zagreb Indoors

Ivanišević najavio najjači Zagreb Indoors

KRAJEM veljače i početkom ožujka Zagreb će opet pohoditi neka od najvećih domaćih i svjetskih teniskih imena. Naime, direktor teniskog turnira PBZ Zagreb Indoors, Branimir Horvat i predsjednik Organizacijskog odbora, Goran Ivanišević najavljuju da će ovogodišnje izdanje turnira biti najjače do sada!

Svemu tome u prilog ide i činjenica da će nastupiti najbolji hrvatski tenisači: Ivan Ljubičić, Mario Ančić, Ivo Karlović te Marin Čilić.

Karlović i Čilić, naime, bilježe najbolje plasmane karijere. Ivo Karlović sve je bliže ulasku među najboljih 20. "Div sa Šalate“ potvrđuje vrhunac svoje karijere kao trenutno 22. igrač svijeta.Čilić iz tjedna u tjedan napreduje, a sezonu je završio na 71. mjestu ATP ulazne liste.

Ivan Ljubičić okončao je sezonu na 18. mjestu ulazne liste, te još jednom potvrdio titulu prvog hrvatskog reketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Ančić je s nekoliko pobjeda ove godine potvrdio da će se, ukoliko bude zdrav, brzo vratiti tamo gdje pripada - u svjetski teniski vrh!

Podsjetimo, turnir će se održati od 23. veljače do 2. ožujka 2008. godine u zagrebačkom Domu sportova, a 32 igrača u glavnom turniru igrat će za nagradni fond od 370.250 eura. Glavni turnir počinje 25. veljače.

D.R.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara