Ivanišević najavio najjači Zagreb Indoors

KRAJEM veljače i početkom ožujka Zagreb će opet pohoditi neka od najvećih domaćih i svjetskih teniskih imena. Naime, direktor teniskog turnira PBZ Zagreb Indoors, Branimir Horvat i predsjednik Organizacijskog odbora, Goran Ivanišević najavljuju da će ovogodišnje izdanje turnira biti najjače do sada!

Svemu tome u prilog ide i činjenica da će nastupiti najbolji hrvatski tenisači: Ivan Ljubičić, Mario Ančić, Ivo Karlović te Marin Čilić.

Karlović i Čilić, naime, bilježe najbolje plasmane karijere. Ivo Karlović sve je bliže ulasku među najboljih 20. "Div sa Šalate“ potvrđuje vrhunac svoje karijere kao trenutno 22. igrač svijeta.Čilić iz tjedna u tjedan napreduje, a sezonu je završio na 71. mjestu ATP ulazne liste.

Ivan Ljubičić okončao je sezonu na 18. mjestu ulazne liste, te još jednom potvrdio titulu prvog hrvatskog reketa.

Mario Ančić je s nekoliko pobjeda ove godine potvrdio da će se, ukoliko bude zdrav, brzo vratiti tamo gdje pripada - u svjetski teniski vrh!

Podsjetimo, turnir će se održati od 23. veljače do 2. ožujka 2008. godine u zagrebačkom Domu sportova, a 32 igrača u glavnom turniru igrat će za nagradni fond od 370.250 eura. Glavni turnir počinje 25. veljače.

D.R.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara