Ivaniševića brinu bolovi u lijevom laktu

Ivaniševića brinu bolovi u lijevom laktu
NAKON gotovo tromjesečne pauze, zbog ozljede pete, Goran Ivanišević je ponovno zaigrao na ATP turniru, u londonskom Queens Clubu. Nažalost zaustavljen je već u 1. kolu od Čeha Jana Vaceka, koji ga je pobijedio sa 6:2, 6:2.

Osim poraza, Gorana više brinu bolovi u lijevom laktu zbog čega nije mogao normalno servirati, pa u pitanje dolazi i njegov nastup u Wimbledonu.

"Ne znam što je. Nisam igrao 11 tjedana, pa bi čovjek mislio da sve treba biti u redu. Stvarno ne znam u čemu je problem, morat ću ići slikati lakat", izjavio je Ivanišević, koji je tijekom meča dobio i liječničku pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Kad sam 2001. dobio pozivnicu molio sam Boga daj mi da osvojim Wimbledon, pa makar više nikad ne igrao. Izgleda da me čuo i sada mi poručuje što tu radiš, odi doma ", šalio se Goran. Ipak, još uvijek ne gubi nadu u nastup u Wimbledonu, vjerojatno posljednji u karijeri.

"Do Wimbledona ima još dva tjedna. Još uvijek se nadam najboljem. Ovdje sam (u Londonu), nadajmo se i u Wimbledonu. Bilo bi šteta da ne mogu nastupiti, to vam je kao kad ste u Rimu, a niste vidjeli Papu", dodao je Ivanišević.

No, Goran ne želi pod svaku cijenu na svoj najdraži turnir, na kojem je slavio prije dvije godine.

"Ukoliko ne budem mogao normalno servirati, onda nema smisla. U tom slučaju mogu jedino šišati travu, povlačiti linije, ili možda servirati jagode sa šlagom. Ako ne budem mogao servirati, neću ići. Ne želim puzati kao svinja po Centralnom terenu", zaključio je Ivanišević.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara