Ivano Balić na meti europskih klubova

NAKON što je proglašen za najboljeg igrača Europskog prvenstva, Ivano Balić, hrvatski organizator igre, postao je metom mnogih europskih klubova, španjolskih, njemačkih i slovenskih.

Sportske novosti pišu kako je najizglednije preseljenje Balića u Celje, do informacija su došli preko slovenskih novinara koji tvrde da su pregovori, pod najstrožom tajnosti, u tijeku. Osim Celja, u igri su i neki španjolski klubovi, te njemački. Balić osobno preferira Španjolsku, no u Njemačkoj bi lakše riješio egzistenciju, Sloveniju ne spominje.

Ivano Balić izjavio je kako ga trenutno ništa ne zanima, nakon oporavka od ozljede lakta vraća se u Metković, a tek na ljeto, nakon završetka prvenstva razmišljat će o tome gdje dalje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balić je zadovoljan što je izabran za najboljeg igrača, no nije mu jasno kako je mogao biti izabran, kad nije igrao dvije utakmice, a još uz to na natjecanjima obično pobjednička momčad daje najboljeg igrača. Hrvatska ima i najboljeg strijelca Mirzu Džombu, a tek je četvrta.

Hrvatskim rukometašima slijedi nastup na Olimpijskim igrama u Ateni, a najbolji hrvatski igrač izjavio je kako će Hrvatska sigurno osvojiti zlato. U Ateni sigurno neće biti nepredviđenih okolnosti, smatra Balić, a ako ih i bude Hrvatsku nitko neće moći zaustaviti, izjavio je Balić novinaru Sportskih novosti,

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara