Ivica Kostelić: Ne znam je li ovo san ili java

NAJBOLJI hrvatski skijaš Ivica Kostelić nije mogao sakriti emocije nekon što je osvojio srebrnu medalju u kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama.

"Najgore mi je to sto još uvijek ne znam da li sanjam ili je ovo stvarnost. Sanjao sam ovo nekoliko puta i probudio se razočaran. Nevjerojatno, ne znam kaj da kažem." - kazao je Kostelić nakon osvajanja srebrne medalje. 

"Toliko smo se trudili oko tog spusta, svi su se trudili da imam dobre skije, hvala i Salomonu koji mi je omogućio skije Fritza Strobla. Spust nam je dao puno toga, riješio je puno toga, iz njega sam vukao puno motivacije." - ustvrdio je Kostelić u razgovoru za HTV.

"Mislio sam si "Bože, ja sam došao ovdje i sad je kucnuo čas. Hvala ti što si me doveo do ovdje." Nisam vjerovao da mogu doći do ovdje nakon svega što sam prošao. Vozio sam najbolje što sam mogao, mislio sam si "Bože, znam koliko sam se mučio za ovo", ali sve mi se vratilo. Bog vrati kad treba." - izjavio je presretni Ivica, koji je svojevremeno kazao kako će prestati skijati osvoji li medalju na Olimpijskim igrama.

"Neću prestati skijati, ali nakon ovog ću drugačije gledati na svoje ciljeve." - zaključio je Kostelič

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara