Iz Dinama oštro osudili potez organizatora futsal turnira iz Trogira

Iz Dinama oštro osudili potez organizatora futsal turnira iz Trogira
Foto: Guliver Image/ Getty Images

BIZARNA priča dolazi iz Trogira, s tamošnjeg poznatog i masovnog malonogometnog turnira.

Na XIV. Memorijalnom malonogometnom turniru Pere Brešan - Jeva koji se odigrava u školskoj dvorani u Trogiru u organizaciji kluba navijača Torcide Trogir, kaštelanski futsal klub Bonito saznao je od organizatora da im jedan njihov igrač ne smije nastupiti iz razloga jer u privatnom životu navija za Dinamo.

Isti igrač uredno je nastupio u prve dvije utakmice, dok treću nije mogao, jer kako kažu organizatori, "prije nisu znali da navija za Dinamo", prenosi portal Kaštela.org.

Nedugo nakon što smo na Indexu pisali o tome, službenim priopćenjem oglasio se i GNK Dinamo koji je oštro osudio organizatora futsal turnira iz.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Neshvatljive su nam neke stvari"

"GNK Dinamo najoštrije osuđuje zabranu nastupa na malonogometnom turniru u Trogiru igraču koji se deklarirao kao navijač našeg kluba.

Pogotovo su nam neshvatljive fizičke prijetnje koje je maloljetni mladić doživio nakon što je organizatorima potvrdio da je navijač Dinama.

GNK Dinamo je kontaktirao mladića koji iz razumljivih razloga želi ostati anoniman te ga pozvao da bude gost našeg kluba na utakmici s Viktorijom Plzen 21. veljače u Maksimiru.

Duboko se nadamo kako je ovo tek izolirani incident manje skupine te da će javna osuda spriječiti takve i slične stvari u budućnosti."
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara