HNL

Je li Gorica trebala dobiti penal na Poljudu?

Je li Gorica trebala dobiti penal na Poljudu?
Foto: Screenshot

HAJDUK je u petom kolu HNL-a s 3:0 pobijedio Goricu, a nakon utakmice trener Gorice Sergej Jakirović pobunio se protiv odluke suca Marina Vidulina koji po njemu nije dosudio penal za njegovu momčad u 15. minuti ,kod rezultata 0:0.

"Prvo bih duboko udahnuo. Čestitam Hajduku na pobjedi, po meni je prijelomni trenutak 15. minuta gdje nije sviran penal na Dvornekoviću. Poslije je bilo puno nervoze, Hajduk nam je dobro parirao agresivnošću i čvrstinom. Drugi gol i isključenje su prelomili utakmicu i na kraju je pobjeda Hajduka zaslužena", rekao je Jakirović.

U toj situaciji Hamza je glavom pokušao poslati loptu prema golmanu Ljubiću, no nije uspio, a veliku pogrešku Hajduka skoro je iskoristio Dvorneković i zabio na prazan gol, no pao je pored Ljubića, a lopta je otišla u gol-aut. Igrači Gorice su tražili penal, no nisu ga dobili.

 

Druga sporna situacija dogodila se pred kraj prvog dijela. Ndiaye je žestoko nagazio Hamzu i Nejašmića, a prošao je tek sa žutim kartonom. Iako je sudac bez problema mogao dati napadaču Gorice crveni u prvom dijelu, Ndiaye ga je dobio tek u 59. minuti nakon oštrog prekršaja nad Dolčekom.

Vidulina je u današnjoj utakmici pokazao deset žutih i jedan crveni.

 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara