KRIMINAL U SPORTU

Je li Mamić na televiziji slučajno otkrio ime novog trenera Dinama?

Je li Mamić na televiziji slučajno otkrio ime novog trenera Dinama?
Foto: EPA

BJEGUNAC od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić gostovao je jučer u emisiji Moja priča na Elta TV-u gdje je govorio o svom životu i vremenu koje je proveo u Dinamu.

Dinamo je jučer raskinuo ugovor s Igorom Jovićevićem kao trenerom i trenutno traži njegovu zamjenu, a Zdravko Mamić dao je naslutiti o kome se radi.

"Mlađi brat Zoran, današnji trener, odnosno sportski direktor Dinama se rodio 1971. u Zagrebu", rekao je Mamić u jednom trenutku govoreći o svojoj obitelji i tako dao naslutiti kako bi upravo njegov brat mogao doći na klupu Dinama.

 

Nije uspio dovesti nekoliko srpskih nogometaša

Komentirao je Mamić i poslovanje Dinama pa je tako istaknuo imena nekih srpskih nogometaša koje je pokušao dovesti u Zagreb, ali nije uspio.

"Htjeli smo Adema Ljajića, Andriju Živkovića i Nemanju Maksimovića. To je dokaz koliko je Dinamo otvoren i multikulturalan klub, bez predrasuda. Žao mi je što nisu došli. Bili su počašćeni, vrlo korektni u tim razgovorima… Možda smo najbliži bili Ljajiću jer je on bio najmlađi tada, iako su neke prepreke postojale. Sjećam se pregovora s njegovim ocem. Vodio ga je Furtula, legendarni golman Partizana koji živi u Grčkoj. Grujića smo isto htjeli, koji je poslije iz Zvezde otišao u Liverpool", rekao je Mamić.

Išetao iz Abramovičeve vile

Bivši šef Dinama prisjetio se i nekih pregovora u kojima je on odlučio odustati od posla, a to se dogodilo s dva londonska kluba.

"Sjećam se predsjednika Arsenala koji je došao po Kovačića i Vrsaljka u paketu, privatnim avionom. Bili smo s mnogo gostiju na večeri. On je ponudio 10 milijuna eura gotovine, ali sam mu poželio dobrodošlicu u Zagreb, rekao da ću mu dati i ptičjeg mlijeka na dlanu, ali da smo ovog trenutka završili sve razgovore na tu temu", rekao je Mamić pa dodao:

"Bio sam i u vili kod Romana Abramoviča kada su poslali privatni avion po mene zbog pregovora o Luki Modriću. I tamo su, također, mislili da me mogu jeftino kupiti i izblefirati pa sam ustao, zahvalio i izašao iz kuće."

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara