UFC

Jedan od najjačih boraca svijeta: Ludim! UFC mi mora pokazati poštovanje

Jedan od najjačih boraca svijeta: Ludim! UFC mi mora pokazati poštovanje
Foto: Guliver Image/Getty Images

FRANCIS NGANNOU neće se u Moskvi boriti protiv Aleksandra Volkova. Nakon što je otpao Junior dos Santos, izgledalo je da će Ngannou upasti kao zamjena. Međutim, UFC je odlučio u oktogon gurnuti Grega Hardyja.

Čini se da je borba ponuđena Ngannouu, ali je on sa svojim timom odlučio kako bi bio prevelik rizik boriti se za 20-ak dana.

"Nazvao sam menadžera i pitao ga mogu li se boriti za 18 dana. Pitao me zašto to želim učiniti. On je smatrao da je to korak unatrag za mene i da to nema svrhu. Pričali smo o svemu, pričali smo znači li taj meč i jamstvo izazivačke pozicije, pregovore oko novog ugovora? Ne, to bi bila samo obična borba. Tako da smo razmislili i zaključili da cijela stvar nema smisla", rekao je Ngannou koji se još uvijek nada revanšu s prvakom Stipom Miočićem.

"Mi bismo voljeli, da to ovako kažem, Volkova u Las Vegasu. To je za sedam do osam tjedana. To bi imalo više smisla. Tada ću biti u trening-kampu i bit ću spreman za nastup. Ludim više čekajući borbu. Od posljednjeg meča tražim neku borbu, ovo je posao kojim plaćam račune. Dva mjeseca nemam nikakvu informaciju, a obećali su mi javiti još u kolovozu."

Planira se još jednom boriti ove godine.

"Želim da mi UFC pokaže malo poštovanja i da mi da tu prokletu borbu. To je ono što želim. Htio sam odraditi meč do prosinca da mogu s obitelji slaviti Božić i Novu godinu. I da zaradim lovu!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara